изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:45 EET
"ДОБРУДЖА" СЕ ГОТВИ ЗА ЕЛИТНАТА ГРУПА    
СпортОчаквам тимът да продължи с добрите си игри и публиката да бъде повече на мача с Пирин - заяви мажоритарният собственик на "Добруджа" Величко Найденов.

ВЕЛИЧКО НАЙДЕНОВ ПОХВАЛИ СВОИТЕ ФУТБОЛИСТИ

Председателят на Надзорния съвет на ПФК Добруджа АД Величко Найденов и останалите членове на ръководството са останали изключително доволни от поредната победа на добричкия тим.
“За пореден път отборът доказа, че целта е “А” група. Надявам се, че в следващите мачове ще има повече публика на стадиона, която да подкрепя футболистите. Очаквам тимът да продължи с добрите си игри и публиката да бъде повече на мача с Пирин” - заяви мажоритарният собственик на Добруджа Величко Найденов.
Футболистите вчера тренираха както досега - независимо, че Добруджа тази седмица няма да има мач от първенството на “Б” група и заедно със Спартак /Плевен/ ще почива.
“До петък ще тренираме така, както през другите седмици. Все едно се готвим за футболна среща в събота. Тази събота и неделя обаче ще дам почивка на моите играчи. След това ще подновим здравите тренировки за решителния мач с другия кандидат за “А” група - Пирин” - каза треньорът на добричкия тим Илия Илиев. НДТ
 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА" СЕ ГОТВИ ЗА ЕЛИТНАТА ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди