изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:55 EEST
РОДИТЕЛИ НЕВОЛНО ПОДАВАТ ГРЕШНИ БАНКОВИ СМЕТКИ ЗА ДЕТСКИ    
ОбществоМасово родители от Добрич са написали грешни банкови сметки, на които да им бъдат превеждани детските добавки, съобщи за НДТ директорът на дирекция “Социално подпомагане” в Добрич Магдалена Миткова.

Имало случаи, в които в молби-декларациите били посочени сметки на фирми или пък кодове на банки в други градове. Само през миналия месец имало над 60 грешни сметки. Това водело да забавяне на изплащането на сумите чрез дебитни карти, тъй като се налагало банките да правят проверки на всички сметки. Именно по тази причина родителите ще могат да теглят детските през този месец от понеделник - 22 март. Общо 8 136 родители ще получат такива помощи през март. Плащанията на тези, които са предпочели да ги получават от Централна поща, са от 22 до 26 март.
От 15 до 24 март полагащите им се помощи ще могат до получат от Централна поща и съгражданите ни с увреждания, каза още М. Миткова. Също от 15, но до 25 март на касата на дирекцията се изплащат еднократните помощи за февруари.
НДТ

 


Сходни връзки

РОДИТЕЛИ НЕВОЛНО ПОДАВАТ ГРЕШНИ БАНКОВИ СМЕТКИ ЗА ДЕТСКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.35 секунди