изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:10 EEST
СПОРТНИ ВЕСТИ    
СпортЗдрав дух в здраво тяло!

* Футболистите на Добруджа почиват в 21 кръг на “Б” група. До вчера играчите водеха занимания, а днес тренировката е по желание. Заради почивката наставникът Илия Илиев и играчите от другите градове си заминаха вчера. От понеделник тренировките се подновяват. Наравно с останалите вече ще водят занимания Далибор Йованович и Георги Кичуков, които лекуваха контузии доскоро.
* Вчера се проведоха полуфиналните двубои от общинското първенство по футбол за ученици от пети до осми клас. В първата среща съставът на СОУ “Д. Талев” се наложи убедително с 4:0 над СОУ “П.Р. Славейков”, а във втората ОУ “Хан Аспарух” победи ПМГ “Ив. Вазов” с 4:2. Днес от 13.00 ч. на помощното игрище до стадион “Дружба” е финалният двубой.
 Добричлийката Йовка Няголова се завърна от Световното първенство по лека атлетика в зала. То се проведе в Щутгард, а в шампионата се включиха 2635 състезатели от 57 държави. Няголова постигна най-доброто си класиране на 400 м. гл. бягане, като завърши девета. Тя финишира десета на 800 м и участва още на 60 и 200 м.
* Утре хандбалистите на “Добруджа” гостуват на АСТИ-91 /Хс/ в мач от първенството на “А” група. Президентът на клуба Георги Андреев сподели, че контузени състезатели в отбора няма. Под въпрос е участието в срещата само на Пламен Пасев, който има служебни ангажименти и едва в последния момент ще стане ясно дали ще пътува за Хасково.
 


Сходни връзки

СПОРТНИ ВЕСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди