изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:11 EEST
ДОБРИЧ ЧЕСТВА ПРИЕМАНЕТО НИ В НАТО    
ОбществоПрограма на честванията, посветени на приемането на страната ни за пълноправен член на НАТО, утвърди кметският екип на Добрич.

Проявите започват от 25 март, който е обявен за Ден на информацията под наслов "НАТО в Интернет", за 29 март е насрочен концерт "България в НАТО" на Български камерен оркестър - Добрич с гост-диригент Маркус Хубер и гост-солист Светлин Русев - цигулка. Изложба на тема "НАТО" ще бъде организирана в Художествената галерия в периода март-април. Ден на отворените врати във всички музейни обекти, представящи връзките на България с европейските общности от VI хил. пр. Хр. до новото и най-ново време.

Ще бъде организиран конкурс за рисунка на тема "България в НАТО" за ученици от училищата и школите по изобразително изкуство в града, а отличените творби ще бъдат подредени във фоайето на общината. Изложба на рисунки "Цветя за НАТО" на Детско ателие за изящни и приложни изкуства, посветена на приемането на България в НАТО, ще бъде открита в началото на април. Общоградски поп-рок концерт на открито с участие на добрички изпълнители ще се проведе на 2 април.

На 6 април пък Младежкият дом ще е домакин на тийн-турнир по дартс "Аз мога да победя!" Конкурс за есе на теми "Младежта за обединена Европа и НАТО", "Ценностите на атлантическата общност и сигурността на Севериозточна Европа" и "Новата мисия на НАТО" ще организира отдел "Образование", а през април ЕГ "Гео Милев" ще е домакин на дискусионна вечер на тема "Глобализацията на НАТО през 21 век". НДТ
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ЧЕСТВА ПРИЕМАНЕТО НИ В НАТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди