изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:49 EEST
КМЕТЪТ ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВА НСОРБ В ПРЕГОВОРИ С ДВЕ МИНИСТЕРСТВА    
СпортКметът на Добрич Детелина Николова е включена в две работни комисии на Националното сдружение на общините за преговори с министерствата на енергетиката и на регионалното развитие и благоустройството.

Първият зам.-кмет Иван Колев ще работи в комисията по финансова децентрализация. Другите членове от екипа също ще участват в специализирани работни комисии. Това съобщи вчера Д. Николова след като в края на миналата седмица участва в първото заседание на Управителния съвет на НСОРБ в Търговище.

На него е попълнен и съставът на делегацията на България в Конгреса на местните и регионални власти към Съвета на Европа и на Смесения комитет на НСОРБ с Комитета на регионите на ЕС. Решено е, членовете на тези структури, които и сега са на изборни длъжности и имат опит, да останат. Екскметът Л. Росенов остава в смесения комитет, на който е съпредседател.

Д. Николова е избрана за зам.-делегат на българската делегация в Конгреса на регионалните власти.
На заседанието в Търговище УС на НСОРБ е взел решение остатъчният фонд земеделска земя след връщането на нивите, да остане към общините. Обсъден е списъкът на болниците в отдалечени и рискови райони, сред които са и тези в Тервел и Ген. Тошево. Сред сходните болници в страната ще бъдат разпределени 8 млн. лева субсидия. НДТ
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВА НСОРБ В ПРЕГОВОРИ С ДВЕ МИНИСТЕРСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди