изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:24 EEST
КМЕТЪТ Ц. ЦОНЕВ ПЛАТИ 1 100 ЛВ. ЗА ДЕЛО, СПЕЧЕЛЕНО ОТ АДВОКАТ Ц. ЦОНЕВ    
ЛюбопитноОбщина Каварна изплати обезщетение на стойност 1 100 лв. на "Ентърпрайз" ЕООД, след като фирмата спечели дело, заведено срещу общината, научи НДТ от кмета на Каварна Цонко Цонев.

"Нямах намерение да ставам кмет по това време. Делото беше през август 2002 г. и мина през две инстанции. Фирмата има изпълнителен лист и общината вече изплати дължимото" - заяви още Ц. Цонев. На втора инстанция делото е било гледано на 10 ноември - денят, в който Цонко Цонев е встъпвал в длъжност като кмет на община Каварна.
Дружеството "Ентърпрайз" ЕООД осъди община Каварна за пътен инцидент, станал в центъра на града. Тогава автомобил, собственост на фирмата е аварирал върху несигнализиран и необозначен ограничител на скоростта /гърбица/. "Ентърпрайз" ЕООД е местна фирма, представител е на Pepsi cola за региона и е интернет провайзър в крайморския град. Това е прецедент за Каварна, тъй като за пръв път е осъдена общината.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ Ц. ЦОНЕВ ПЛАТИ 1 100 ЛВ. ЗА ДЕЛО, СПЕЧЕЛЕНО ОТ АДВОКАТ Ц. ЦОНЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди