изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:31 EEST
ЕУФОРИЯ В ДОБРИЧ ЗА МАЧА С ПИРИН    
Спорт
Поради големия интерес към съботната футболна среща между Добруджа и Пирин, областният управител Иван Иванов и заместник-кметът Ваня Балчева са съдействали към агитката на добричлии да се присъединят 1000 ученика. Шефът на фирма "Жакард" инж. Веселин Игнатов е разпоредил на своите подчинени да ушият 50 знамена и 1000 шалчета за ултрасите на "жълто-зелените".


Треньорът на Добруджа Илия Илиев днес сподели, че отборът ще подходи максимално отговорно към футболния сблъсък на стадион "Дружба".
"Това е най-важният ни мач за годината и само победата над "орлетата" ще ни остави в играта за влизане в групата на майсторите. Разбрах, че на стадиона се очаква много публика, а това ни задължава да не я разочароваме и да й поднесем поредната хубава игра и категорична победа", каза треньорът Илия Илиев, който днес от 14 часа направи теоретическа подготовка на футболистите.
Отборът се снабди с видеокасети от мачове на предстоящия съперник, като селекционерът детайлно е разузнал играта на Пирин в един домакински мач и две срещи на чужд терен.
В следобедното занимание на тима от 15.30 часа поради травма не се включи халфът Георги Няголов, а заради семейни причини на терена не бе Филип Флоров.
Главен рефер на дербито на "Б" група между Добруджа и Пирин в 22 кръг ще бъде Галин Москалев от Ямбол. Негови помощници ще са Георги Славов от Плевен и Ангел Тончев от Стара Загора. Любопитното е, че през тази година Москалев не е ръководил срещи на Добруджа, но е свирил един двубой на Пирин, в който благоевградчани завършиха наравно със Септември.
Тъчреферът от Добрич Боян Боянов ще бъде помощник на варненеца Димчо Радев за мача Академик /Св/ - Несебър. Гостите са другият съперник на Добруджа по пътя им към "А" група.
 


Сходни връзки

ЕУФОРИЯ В ДОБРИЧ ЗА МАЧА С ПИРИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди