изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:42 EEST
“РЯЗАН” ПРИСТИГНА В АЛБЕНА    
СпортДамският футболен отбор на “Рязан” /Русия/ пристигна на подготовка в курорта Албена. Рускините ще се включат в международния турнир по футбол за Купата на Албена, който започва на 31 март. Техническата конференция ще се проведе ден по-рано.

В петото издание на надпреварата ще се включат още националните отбори на България, Румъния, Азербайджан и Русия, както и клубните състави на “Рязан” /Русия/, “КТЖ Алма” /Казахстан/ и “Надежда” /Русия/. Седемте тима ще бъдат разделени в две групи, където ще играят “всеки срещу всеки” съобщи за НДТ главният мениджър по спорта в Албена Николай Златев. Той добави още, че на подготовка в комплекса ще пристигне и шведският “Стокхолм”, който ще изиграе приятелски срещи с участниците в турнира. Директор на турнира е Иво Пенчев - маркетинг-мениджър на спортния отдел в курорта, а съорганизатор на турнира е БФС.
Националките на България ще бъдат изведени от Боряна Десподова, тъй като бившият наставник на трикольорките ни доц. Лъчезар Тодоров бе избран за ректор на НСА.
С поредното издание на този турнир Албена се превръща в люлка на женския футбол и доказва, че е единственото място в България, където отборите могат да съчетаят ползотворното провеждане на подготовката с прекрасна възможност да възстановяване и отдих.
Както вече сме Ви информирали курортът разполага с 3 стадиона близо до морето и 4 футболни игрища в съседното село Оброчище.
 


Сходни връзки

“РЯЗАН” ПРИСТИГНА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди