изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:43 EEST
ВК "РУСАЛКА" КУПИ ИМОТ НА "ЮГОАГЕНТ"    
НовиниНа 24 март в Добрич се проведе търг с явно наддаване, на който синдикът на обявеното в несъстоятелност дружество Тихомир Найденов продаде хотела на "Югоагент - Експорт- Импорт" в Каварна.

Общо 10 кандидати са купили тръжни книжа, но до наддаването бяха допуснати 9 души. Биснесменът Светозар Градишки от София не бе пуснат да наддава, тъй като, според синдика, независимо от представеното платежно, след направена проверка в ОББ, бил установил, че парите за тръжна документация не са постъпили по сметката. Софийският бизнесмен заяви, че ще обжалва провеждането на търга и ще го върне на старта. Журналисти също не бяха допуснати с мотива, че вътре е тясно и няма място за всички. За наддаване бе предложено дворно място 11 786 кв.м, почивна база на 2 етажа и сутерен - 1390 кв.м, снекбар 58 кв.м с начална тръжна цена 300 000 лв. 2000 лева бе стъпката.

Срещу 304 000 лева хотелът бе спечелен от ВК "Русалка", като ваканционният клуб трябва да внесе сумата в 10-дневен срок. На въпрос на журналист е ли е следствен Т. Найденов заяви, че никой не го е уведомявал да се води следствие срещу него. Синдикът обяви още, че от продажбата на тръжна документация са постъпили 1650 лв., а от другите синдици до назначаването на Найденов и от продадени от тях имоти общо са постъпили 300 хил. лв.

На 31 март чрез търг ще бъдат продавани Универсалният магазин и бившата мебелна къща "Аско Деница" в квартал "Добротица". НДТ
 


Сходни връзки

ВК "РУСАЛКА" КУПИ ИМОТ НА "ЮГОАГЕНТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди