изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:56 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ ЩЕ "СКУБЯТ" ОРЛЕТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"    
СпортУлтрасите на Добруджа ще бъдат 12-и играч на терена. Треньорът Илия Илиев не се съмнява в победата на своите над Пирин. Според него мачът на полусезона няма да бъде срещу благоевградчани, а срещу друг тим, а мачът на година тепърва предстоял. Той щял да бъде, когато Добруджа се завърне на есен в елита. Добричлии шият победни знамена за срещата

В събота от 15.30 часа футболистите на Добруджа посрещат Пирин в дербито на 22 кръг на "Б" група. Днес треньорът на добричлии Илия Илиев даде пресконференция, на която сподели, че паузата в първенството е дошла в неподходящ момент, но е била използвана ползотворно. Той имаше предвид факта, че в последните няколко кръга неговите футболисти бяха набрали инерция и мачкаха наред.
"Предстои мач, в който съм убеден, че ще победим. В решителните срещи между двата отбора, винаги Добруджа е надделявала. Пирин през този полусезон се представя неубедително на чужд терен и може да се "похвали" с две загуби от два мача. В четвъртък от 16.30 часа играчите ми ще изгледат видеоматериал от няколко срещи на съперника ни, в който ясно се виждат слабостите на "орлетата" и техните силни страни", каза селекционерът Илия Илиев. Той допълни, че е подготвил изненади на Пирин и че ще изненада гостите със скрити ресурси. В петък отборът се събира на лагер в хана в "Старият Добрич". "Имам идея кои играчи трябва да бъдат на терена. Всички се трудят добре. Има група, която остава вън от групата за мача. Тези играчи не са забравени, но има и такива футболисти, които се редуват - ту в игра, ту на терена. Всичко зависи от формата, в която се намират непосредствено преди мача", добави Илиев.
Той каза още, че напоследък доста анализира ситуацията в "Б" група, макар че отделял доста време и за онова, което става в елитната дивизия. Според него програмата до края на шампионата на "Б" група благоприятства Добруджа. "Претендентите ни са в неблагоприятна позиция", заяви Илиев.
На журналистически въпрос: Може ли съдийската бригада да повлияе на футболната среща, треньорът каза: "Определено смятам, че този съдия може да повлияе на мача. Той е кадърен. Може да направи голяма кариера, но онова понятие поръчки е единственият фактор, който може да спре развитието му. На всяко действие, има притоводействие. Ние трябва де се съпротивляваме."
Илия Илиев допълни още, че освен него всички в отбора осъзнават важността от крайния изход на футболната среща от 22 кръг на стадион "Дружба".
- Всички излизаме да защитим името н Добруджа. Надявам се добричлии да ни подкрепят в хубавия слънчев ден. Искам еуфорията, която усещам по улиците, да се принесе на стадиона", каза треньорът на добруджанци, който сподели още, че мачът с Пирин няма да е мачът на годината, нито пък на полусезона. Имало друга среща от програмата на тима, която била по-непредсказуема.
НДТ разбра още, че на стадиона ще присъства председателят на Надзорния съвет на ПФК Добруджа АД Величко Найденов. Фирма "Жакард" вече е ушила 50 знамена за агитката на отбора, както и 1000 шалчета. Очаква се ултрасите на добричкия тим отново да бъдат невероятни на стадиона и за пореден път да бъдат 12-и играч на терена.

НДТ
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ ЩЕ "СКУБЯТ" ОРЛЕТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди