изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:14 EEST
НАЗНАЧИХА НОВ УПРАВИТЕЛ НА ВиК В ДОБРИЧ    
НовиниНовият управител се казва Николай Ангелов. За читателите на НДТ той се представи така: "Балчиклия съм. Завършил съм ХТИ - София. Работил съм в "Геомаш" като съм стигал до началник на цех, след което, като започна разпадът на предприятието, бях пет години едноличен търговец. Кметът на Балчик Красимир Михайлов ме предложи за началник на "ВиК" - район Балчик. Като началник на района работих 2 месеца и половина. Бях уволнен от Петър Ников, без да съм го виждал. Не съм член на НДСВ и никога не съм кандидатствал".

Старият-нов и пак вече стар управител П. Ников управлява една седмица. През това време той събра всички мобилни телефони в дружеството, като остави само един. На 19.03. е издал заповед РД03-126/19.03.2004 г., в която се казва: "Забранявам зареждането на лични МПС за сметка на "ВиК" ЕООД - гр. Добрич. Считано от 19.03.2004 г." За краткото време, в което отново бе поел кормилото на водното дружество, инж. Ников декларира, че ще управлява в пълна прозрачност и ще извади "на бял свят" всички далавери, които са правени в държавната фирма.

Пред журналисти П. Ников заяви, че има сключен договор с частна фирма за доставка на еленергия на помпена станция от агрегат, като там са платени досега 80 хил. лв., без да има нужда от такава доставка на енергия. За да изнесе повече данни за нанесени икономически щети на фирмата, инж. Ников, бе заявил, че трябва да изчака приключването на разследването на Икономическа полиция, както и различните ревизии и проверки, които текат във фирмата.

Пълният текст - в по-късна емисия
 


Сходни връзки

НАЗНАЧИХА НОВ УПРАВИТЕЛ НА ВиК В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди