изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:49 EEST
ПОВТОРНО СЪДЯТ ЦИГАНИН, ИЗНАСИЛИЛ 69-ГОДИШНА ЖЕНА ОТ СЕЛО ПОБЕДА    
ОбществоБаба Рада се самоуби, след като получи призовка да се яви в съда. Вчера обвиняемият твърдеше, че с жената имал връзка от три години. Обясняваше, че има магия на шапката

За втори път вчера Окръжният съд в Добрич разгледа делото срещу 40-годишния Михаил Иванов Колев от село Победа. Той застава пред Темида по обвинение, че на 21 декември 2001 г. е направил опит да изнасили 69-годишна жена от селото, след като нахлул в дома й и я нападнал с шамари.

През миналата година състав на Окръжният съд в Добрич постанови присъда от девет години затвор за насилника. Той е лежал в затвора за изнасилвания и блудство. Вчера делото отново влезе за разглеждане от състав на Окръжния съд, тъй като Апелативният съд го върнал заради допусната фактическа грешка в предишното решение. НДТ научи, че става въпрос за сгрешен номер на текста от НК, по който Колев е получил присъда.

В съдебната зала вчера насилникът обясни, че искал да се развали магията, която имал направена на шапката си. И добави, че не е изнасилвал 69-годишната Рада Георгиева, а в продължение на три години имал любовна връзка с нея. Когато през 1998 г. излязъл от затвора, жена му го напуснала. Тогава започнала връзката му с баба Рада. Когато вечер се връщал от работа в градината, минавал край дома й. Преди това изпивал 2-3 ракии, а у баба Рада вечерял, след това правели секс, а тя му давала 20-30 лева. Във въпросната нощ на 21 декември той поискал от баба Рада 200 лева назаем. Тя отказала с мотива, че е дала пари на дъщеря си. След това направили опит за секс, но той не успял да се възбуди и си тръгнал. По пътя го задържали. Обвинила го в изнасилването, защото дъщеря й, от която криела за връзката си с циганина, научила. Това бе наглият разказ на рецидивиста-изнасилвач. Потърпевшата Рада Георгиева не може да се защити или опровергае твърденията му, тъй като се е обесила през май 2002 г., след като получила призовка да се яви на делото. Според разказа на племенницата й, възрастната жена не можела да преживее срама от случилото й се.

Обвинението обясни в съдебната зала, че изнасилвачът е нахлул с нахлупен над лицето фес, счупил крушката в стаята, насинил жената. Според съдебния лекар, тя е удряна 4-5 пъти с твърд предмет, вероятно с пестник, по устата, очите, слепоочието. Когато са я заварили повиканите роднини, а след това и полиция, жената била разплакана, в кръв. Обяснила, че е нападната от циганин, който непрекъснато й отправял покани, обясни в съдебната зала полицаят, посетил местопроизшествието. Родственица на баба Рада обясни, че жената се срамувала от това, което й се е случилото на стари години. Първо отишла при дъщеря си, след това се върнала в селото и се разболяла. Два дни след като получила призовката, се обесила. Преди това обяснила на племенницата си, че я е срам да разказва за случилото се в съда.
НДТ
 


Сходни връзки

ПОВТОРНО СЪДЯТ ЦИГАНИН, ИЗНАСИЛИЛ 69-ГОДИШНА ЖЕНА ОТ СЕЛО ПОБЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди