изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:31 EEST
ДЕКЛАРАЦИЯ НА ПГ на ОДС СРЕЩУ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО АХМЕД ДОГАН ДА ПОЛУЧИ ОРДЕН "СТАРА ПЛАНИНА"    
ПолитикаВ декларация ПГ на ОДС протестира срещу предложението на правителството лидерът на ДПС Ахмед Доган да бъде награден с орден “Стара Планина”.

Предложението за награждаване на Ахмед Доган с орден “Стара Планина” е поредното обезценяване на най-високата държавна награда и предизвикателство към гражданското общество, е записано в декларацията. Според ОДС се награждава човек, който е типичен изразител на фасадната демокрация у нас, доказан сътрудник на бившата ДС, изиграл решаваща роля за свалянето на първото демократично правителство от власт.
"Награждава се председателят на ДПС. Партията, която състави Беровото правителство на безвремието и застоя, на разцвета на организираната престъпност и на финансовите пирамиди", пише още в декларацията. Депутатите от ОДС определиха като неуместен мотивът, че Ахмед Доган е един от основните защитници на гражданския мир в България, защото този мотив принизява ролята на цялото българско общество и неговите традиции за етническа толерантност и ги приписва на един единствен човек.

Фокус/НДТ
 


Сходни връзки

ДЕКЛАРАЦИЯ НА ПГ на ОДС СРЕЩУ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО АХМЕД ДОГАН ДА ПОЛУЧИ ОРДЕН "СТАРА ПЛАНИНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди