изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:57 EET
ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ - ПИЛОТЕН ПРОЕКТ В КАВАРНА    
ОбществоПриключи партньорската среща по Програма “Леонардо да Винчи”



С пресконференция в заседателната зала на Община Каварна завърши двудневната среща на партньорите, участващи в пилотния проект “Обучение по маркетинг и приложението на интернет за рекламиране на туристическите ресурси”.
В присъствието на кмета на общината Цонко Цонев, координаторите и партньорите по проекта, финансиран от Програма “Леонардо да Винчи” на ЕС, Йордан Големинов, управител на “Международен бизнес и консултации”, запозна присъстващите с работата по програмата. Изтъкнато бе, че пилотният проект е в края на втората си фаза. До този момент са направени проучвания на неизползваните ресурси в областта на туризма в три общини от България, Гърция и Великобритания. По време на двудневната среща в Каварна са изнесени интересни данни, които ще бъдат публикувани и ще послужат за провеждането на специфични маркетингови проучвания.
Следващата среща на партньорите ще бъде в британския град Лутън, а последната, предвидена в програмата, ще се проведе в Атина. Кметът Цонко Цонев сподели, че следващата седмица Каварна очаква официална покана от гръцката столица за съвместна работа в областта на туризма.
 


Сходни връзки

ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ - ПИЛОТЕН ПРОЕКТ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди