изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:48 EEST
ПЛАМЕН АСПАРУХОВ: “БАТЕТО ПОМОГНА НА ЩАНГИСТИТЕ В СИДНИ С 1000 ДОЛАРА СМЕТКА”    
Спорт“Иван Славков никога не е помагал на българските щанги. Помогна ни единствено по време на игрите в Сидни, като увеличи сметката за банкета с 1000 щатски долара”, каза специално за вестник “ндт СТАДИОН” треньорът на националния ни отбор по вдигане на тежести Пламен Аспарухов.

Селекционерът разкритикува Батето за изказването му, като заяви, че не приляга на шеф на олимпийски комитет да дава подобни изявления.
“Цяла България видя, че той беше п.... като мотика. Подобно поведение и приказки не отиват на шеф на олимпийски комитет. Дай, боже, да вземем медали в Атина, а пък тогава ще го питам дали няма отново да бъде нареден до нас, както когато печелихме медали на Олимпиадата преди четири години. Томаш Аян може да е споделил с Иван Славков, че тримата ни тежкоатлети може да отнесат наказание, но не означава, че това ще бъде крайната дума на Международната антидопингова агенция. Всички по-късно научихме решението за допинг пробите, но коментарите на Батето не бяха на мястото си. Невинни сме и до последно ще се борим за правата си”, каза Аспарухов.
Треньорът ще обяви на 10 април състава ни за Европейското първенство, което ще се проведе в Киев на 14 април. България ще участва с пълен тим при жените и с петима души при мъжете. Подготовката на националите ни за Олимпийските игри в Атина ще премине в спортните бази в Асеновград и в Бургас.
“Отгоре искат да ни смачкат, но ние ще тренираме на високи обороти и ще покажем на света кои сме”, допълни Пламен Аспарухов, който сподели още, че най-хубавото от цялата тази мръсна история, е че все пак България ще участва в спорта вдигане на тежести на Олимпиадата, защото е имало възможност да накажат целия отбор.
Международната антидопингова агенция наказа Г. Боевски за 8 години, а другите ни двама състезатели “изгоряха” за 18 месеца. СТАДИОН
 


Сходни връзки

ПЛАМЕН АСПАРУХОВ: “БАТЕТО ПОМОГНА НА ЩАНГИСТИТЕ В СИДНИ С 1000 ДОЛАРА СМЕТКА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди