изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:11 EET
СТАРОЗАГОРЦИ ПАК ГУБЯТ ДОЧКИ У ДОМА    
СпортБерое се издъни за втори пореден път като домакин. Лидерът в "Б" група направи 0:0 у дома със Спартак (Пл).

Двубоят бе наблюдаван от бившия шеф на съдиите Атанас Узунов. Той бе в компанията на президента на Берое Николай Банев. Срещата започна добре за домакините.

В 32 минута те получиха право да изпълнят дузпа, но от бялата точка Моке би нескопосано в аут. 800-те фенове, които гледаха мача на живо, започнаха бурно да освиркват него и съотборниците му. Наложи се на почивката президентът на Берое да помоли запалянковците да спрат с протестите. Но и това не помогна на тима от Стара Загора. В 53-ата минута Румен Калчев удари греда, а в 88-ата Слави Жеков пропусна нов шанс.

Отборите на Септември и Шумен направиха безлично нулево равенство. Освен борба по калния терен, играчите на двата отбора не показаха никакви футболни стойности. Домакините все пак доминираха през по-голямата част от мача. Боби Дичев можеше да открие в третата минута, но ударът му мина край вратата. До края добри възможности имаха Илиян Симеонов и Караджов. Гостите така и не създадоха голово положение за целия мач.

Вихрен взе измъчена победа с 1:0 над Конелиано. Единственото попадение в мача отбеляза Спасов в 20-ата минута. Халфът с техничен удар прехвъри вратаря на гостите Митов. Конелиано можеше да открие резултата пет минути по-рано, но Богоев спаси удар на Георгиев. В 76-ата минута резервата на Вихрен Новак пропусна да удвои. Ударът му срещна дясната греда на Митов. Куриозна ситуация в 84-ата мин запази резултата непроменен. Кръстев можеше да изравни, но съотборникът му Румен Георгиев, без да иска, изби от голлинията.

Етър продължи силната си серия тази пролет, побеждавайки Рилски спортист с 2:0. По този начин виолетовите поднесоха най-добрия подарък на своя финансов благодетел и основен акционер Радослав Владев, който празнува рожден ден в деня на мача. Ивайло Димитров откри в 43-ата минута, възползвайки се от асистенция на юношата Борисов. 5 мин след подновяването на играта голмайсторът на домакините Ивайло Йорданов екзекутира родния си клуб Рилски спортист, засичайки с глава центриране, което отново бе на Борисов.

Светкавица направи важна крачка към "А" група, след като победи с 1:0 Белите орли в Плевен. Съществен принос за трите точки на тима от Търговище имаше и съдията Йордан Иванов - Йоцо. В 35-ата минута той не даде дузпа за игра с ръка в наказателното на Светкавица. В 52-ата мин Петров изскочи сам срещу вратаря на гостите Илиян Василев, но бе спънат. Иванов показа само жълт картон на Василев. Единственото попадение падна в 4-ата минута след самостоятелен пробив на Цонков.

Академик успя да удържи 1:1 с Несебър у дома, въпреки че игра 10 минути с човек по-малко. Гостите откриха резултата в 20-ата минута след грешка на вратаря дебютант Цанков. Той изтърва топката и капитанът на Несебър Цанков я прати в мрежата. Академик изравни в 67-ата минута чрез Кънчев. Устремът на домакините обаче бе спрян от червения картон на Митев.

Топспорт/НДТ
 


Сходни връзки

СТАРОЗАГОРЦИ ПАК ГУБЯТ ДОЧКИ У ДОМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди