изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:25 EEST
ЙОРДАН САМОКОВЛИЙСКИ: БЕРОЕ, ПИРИН И ДОБРУДЖА ЩЕ ВЛЯЗАТ В ЕЛИТА    
Спорт“Щастлив съм от победата над Пирин. Мачът с благоевградчани бе най-труден до момента, но не и най-важен. Предстои мачът на полусезона, това е срещата ни с лидера Берое”, каза след мача треньорът на добричлии Илия Илиев.

Той допълни, че част от футболистите са направили индивидиуални грешки и остро разкритикува съдиите. “Ако някои играчите продължават да играят така, то за “А” група ще им търсим заместници. Колкото до реферите, подозирам, че има намеса на трети отбор от “А” група. Друг тим иска Светкавица в елита като сателит”, добави Илиев. Наставникът на Пирин Йордан Самоковлийски похвали играта на Добруджа и каза, че двата отбора са изнесли мач с марка “А” група. “Отборите се опитаха да направят добър футболен спектакъл за публиката. Ранният гол се отрази на поведението на моите футболисти. След Берое и Пирин, смятам че Добруджа ще е третият отбор, който ще влезе в “А” група. Светкавица е с по-лесна програма от кандидатите и също може да се намеси за място в елита стига да иска”, каза селекционерът на гостите.
 


Сходни връзки

ЙОРДАН САМОКОВЛИЙСКИ: БЕРОЕ, ПИРИН И ДОБРУДЖА ЩЕ ВЛЯЗАТ В ЕЛИТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди