изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:14 EEST
МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЗА ЖЕНИ В АЛБЕНА    
ТуризъмВ Албена започнаха да пристигат отборите, които ще участват на международния турнир по футбол за жени, който ежегодно се провежда в курорта.

Петото издание на надпреварата стартира на 31 март Техническата конференция ще се проведе ден по-рано, а първи в България пристигнаха футболистките на “Рязан” /Русия/, които се подготвят на наша земя от 20 март.

Участието си са потвърдили националните отбори на България, Румъния, Азербайджан и Русия, както и клубните състави на “Рязан” /Русия/, “КТЖ - Алма Ата” /Казахстан/ и “Надежда” /Русия/. Седемте тима ще бъдат разделени в две групи, където ще играят “всеки срещу всеки”, съобщи за “ндт СТАДИОН” главният мениджър по спорта в Албена Николай Златев. Той добави още, че на подготовка в комплекса ще пристигне и шведският “Стокхолм”, който ще изиграе приятелски срещи с участниците в турнира.

Директор на турнира е Иво Пенчев - маркетинг-мениджър на спортния отдел в курорта, а съорганизатор на турнира е БФС.
Националките на България ще бъдат изведени от Боряна Десподова, тъй като бившият наставник на трикольорките ни доц. Лъчезар Тодоров бе избран за ректор на НСА.
 


Сходни връзки

МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЗА ЖЕНИ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди