изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:13 EEST
КЛУБ АЛБEНА С ТРИ ГРАЦИИ ВЪВ ВАРНА    
СпортМадлена Стоянова, Илияна Илиева и Мария Узунова представят клуб Албена /Добрич/ на международния турнир във Варна “Руми-Албена”.

В състезанието, което се провежда в Двореца на културата и спорта, участват гимнастички от Гърция, Израел, Кипър, Румъния, Молдова, грации от руските градове Самара и Москва, както и почти всички български отбори. При най-малките до 10-годишна възраст Мадлена Стоянова се представи с две съчетания без уред и с въже, но резултатите не излязоха до приключване на редакционното ни време. От нейната треньорка Елена Георгиева разбрахме, че Стоянова се е представила по-добре в композицията си без уред.

При 12-годишните другата възпитаничка на Георгиева - Илияна Илиева, ще играе три съчетания - без уред, топка и въже. Мария Узунова с треньор Ралица Енева също три пъти ще трябва да излезе на терена. Тя ще се представи с въже, топка и бухалки.

Във всяка една група участват близо 35 момичета. Участничките се борят за медалите в трите възрастови групи до 10, 12 и до 14 години.
Във Варна за първи път съдийства трикратната световна шампионка Мария Петрова. Съчетанията оценява и добричлийката Ралица Енева.
 


Сходни връзки

КЛУБ АЛБEНА С ТРИ ГРАЦИИ ВЪВ ВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди