изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:28 EEST
НЕВРЪСТЕН СКИТНИК КАРА ДЕЦА ДА КРАДАТ ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ    
Ред и сигурностСрещу 17-годишния Цветелин Емилов Лазаров от Балчик е внесен обвинителен акт за принуда и измама. Негови жертви са пет деца от 6 и 7 клас на ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в Балчик.

Той вече има условна присъда за измама от април миналата година. В рамките на изпитателния срок са извършени и следващите му деяния, за които Цветелин тепърва ще отговаря пред съда. В един от случаите със заплахи принудил дете да му донесе всички златни бижута на майка си, които били на обща стойност 561 лева. В друг случай взел от ученик мобилния му телефон, за да се обади.

Всъщност го задигнал, а след това продал за 204 лева. Така той измамил общо пет деца. Убедил ги да му донесат от домовете си бижута или мобилни телефони на родителите си - за общо 962 лева. Аргументът му бил, че след като ги заложи, с получените пари ще се сдобие с фалшиви банкноти, от чието пускане в обръщение ще спечели.
Момчето води скитнически начин на живот. В момента се намира в интерната в Бойчиновци. Наложена му е мярка "задържане под стража". НДТ
 


Сходни връзки

НЕВРЪСТЕН СКИТНИК КАРА ДЕЦА ДА КРАДАТ ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди