изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:52 EET
ОТКРИТО ПИСМО ДО МЕДИИ И ВЛАСТИ    
ОбществоВ петък за съдействие към редакцията на “Нова добруджанска трибуна” се обърнаха наематели на Универсалния магазин в Добрич. “Освен вашето съдействие, ние ще търсим подкрепата и съдействието и на други медии - Канал 3, Добруджа кабел, вестниците “24 часа”, “Труд”, “168 часа”. Копие от нашето отворено писмо ще представим и на РДВР - Добрич, и община град Добрич” - заяви представител на наемателите в Универсалния магазин в града.

В откритото писмо, адресирано до редакцията, пише: “Наемателите на Универсален магазин “Югоагент” - гр. Добрич, Ви умоляваме за Вашето съдействие за спешна проверка, относно ликвидацията и разпродажбата на имуществото на фирма “Югоагент”, чийто търг ще се състои на 31.03.2004 г. Възмутени сме от незаконните действия на ликвидатора г-н Иван Манолов, синдика Тихомир Найденов и Добрички Окръжен съд.
Задаваме въпросите: Кой ще понесе отговорността за това безумие, извършвано пред очите на всички наематели и компетентните държавни органи? Чии решения са по-важни - на Върховна касационна прокуратура или на Добричкия Окръжен съд?”
По-долу следват подписите на 37 наематели на щандове в Универсалния магазин. Техният представител заяви още в редакцията, че в момента на двата етажа има 150 наематели. “Ние искаме да се прекрати всичко това. Никъде в града няма базар с такива ниски цени. Ние не плащаме ток, вода - всичко се поема от “Югоагент”. В самото начало ликвидаторът И. Манолов ни събра и заяви, че няма нищо страшно и ние трябва да работим спокойно, като процедурата щяла да продължи от 6 до 8 месеца. Но това не е така. Постоянно влизат външни хора, говори се непрекъснато за търгове. Просто не може да се работи спокойно” - добави още представителят на наемателите. НДТ
 


Сходни връзки

ОТКРИТО ПИСМО ДО МЕДИИ И ВЛАСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди