изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:12 EEST
ЗАГИНА ШЕФЪТ НА СВИНЕКОМПЛЕКСА В СЕЛО СЕПТЕМВРИЙЦИ    
Ред и сигурностТрима младежи са в болница, след като преобръща кола, управлявана от неправоспособен тийнейджър

Тежка катастрофа в Каварненско е отнела живота на 58-годишен мъж от София в неделя, съобщиха от полицията вчера. По неофициална информация на НДТ, загиналият е Константин Йорданов Тачев, управител на фирма "Белсун", която преди време купи свинекомплекса в село Септемврийци.
Произшествието е станало около 15 ч. между селата Белгун и Челопечене, съобщиха от полицията. Мъжът управлявал лек автомобил "Рено", внезапно напуснал платното за движение и се ударил в крайпътно дърво. Починал е на място. Причините за катастрофата се изясняват. По случая е образувано следствено дело.
От свои източници научихме, че има две версии за катастрофата. Едната е, че водачът е говорел по мобилния си телефон и така е загубил управлението над колата, а другата - че е получил инфаркт зад волана.
Трима младежи са пострадали при друга катастрофа, станала рано сутринта в неделя край разклона за село Езерец /Шабленско/. Около 5 ч. 17-годишен неправоспособен водач от Шабла, управлявайки "Фолксваген Голф", напуска пътното платно и се преобръща. Пострадали са шофьорът и пътувалите в колата 14-годишно момче и момиче на 18 години. Тримата са настанени за лечение в каварненската болница, без опасност за живота. НДТ
 


Сходни връзки

ЗАГИНА ШЕФЪТ НА СВИНЕКОМПЛЕКСА В СЕЛО СЕПТЕМВРИЙЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди