изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:49 EET
СВЕТСКА КЛЮКА    
СпортЗдраве и щастие на рожденниците!

ЧЕТИРИДНЕВЕН ОТПУСК си е взела от вчера заместник-областната управителка на Добрич Севинч Касабова, съобщи вчера пред журналисти нейният шеф - губернаторът Иван Иванов. Мотивът за отпуска на г-жа Касабова бил, че тя ще участва в тържествата по повод 50-годишния юбилей на лидера на ДПС Ахмед Доган. Именно от квотата на ДПС г-жа Касабова бе излъчена за поста.

ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ на Каварна - от страниците на НДТ честити с мъничко закъснение рождения ден на една от дамите, член на колектива, която полага най-много грижи за администрацията - Златка Николова. С пожелания за много радостни емоции, успехи и късмет в личен и служебен план.

ШЕФЪТ НА ОБЛАСТНО ПЪТНО УПРАВЛЕНИЕ Атанас Сърбов възнамерява в най-скоро време да започне да изучава пчеларството, и то не като хоби, научи човек на НДТ. Инж. Сърбов решил да се отдаде на безобидното занимание, предвид на рокадите, които стават по шефските места в последно време. “Човек не знае кога може да бъде сменен. Затова трябва да има готовност” - коментира инж. Сърбов.

РОЖДЕН ДЕН празнува днес Георги Дуков - син на съдружника във в. “Нова добруджанска трибуна” Димитър Дуков. Купонът по повод щастливото събитие ще бъде в София, където Дуков-младши работи от няколко години и смайва софиянци с компютърните си способности. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, макар и от доста километри разстояние, му казва екипът на По-добрия вестник! Пожеланията към рожденика са за много здраве и успешна професионална реализация /защо не и в просперираща фирма зад пределите на България.../ И още - в най-скоро време да направи Митко Дуков дядо!

СТРАХОТНА ИЗНЕНАДА е направил кметът на добричкото село Бранище Димитър Димитров на читалищните секретари от община Добричка, които в петък гостуваха на читалището в селото. Г-н Димитров им е поднесъл вкусна торта, на която е била изобразена книга. Кметът ги е приветствал с добре дошли и им е пожелал ползотворна работа. Както НДТ писа, подготовката за общинския празник в Дебрене в края на юни е била основната тема на редовното събиране на читалищните секретари. Познавачът на добруджанския фолклор Стоян Маринов е изнесъл пред присъстващите практическо занятие по забраждане и е направил някои корекции по костюмите на местните и преселски състави, които ще бъдат представени в Дебрене.

 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди