изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:50 EET
ИЗБРАХА 13-ЧЛЕНЕН ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ЗА ПАРТИЯТА НА КОСТОВ    
ПолитикаПри разумно управление на България ново споразумение с Международния валутен фонд не е необходимо. Ако БСП ще взема властта, то е нужно, за да й се попречи да направи големи поразии, каза в Добрич бившият министър-председател и депутат от ОДС Иван Костов. На срещата със симпатизанти бе утвърден 13-членен инициативен комитет за подготовка на новата партия в Добрич.


Най-голамата политическа грешка на сегашното управление на страната е, че няма ясна политика за защита на българските производители и потребители, каза в Добрич експремиерът и депутат от ОДС Иван Костов. Той се срещна със симпатизанти, повечето от които доскорошни членове на СДС. Костов обясни, че най-голямата разлика със СДС е отношението към управлението на страната. Според експремиера, управлението на Симеон Сакскобургготски е не дясноцентристко, а социалнолиберално, което означава слаба държава. Иван Костов обяви, че новата партия няма да е за хора, които искат да се обогатят лично, както, оказало се, е било за голама част от актива на СДС. Уставът на новата партия предвижда създаване на вътрешнопартиен обмудсман, съобщи председателят на парламентар ната група на ОДС Екатерина Михайлова. На срещата бе утвърден 13-членен инициативен комитет, който ще подготвя в Добрич създаването на новата партия.
 


Сходни връзки

ИЗБРАХА 13-ЧЛЕНЕН ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ЗА ПАРТИЯТА НА КОСТОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди