изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:04 EET
ХОРОСКОП ЗА 29 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 АВГУСТ

ОВЕН - Днес ще сте доста заети. Ще трябва да сте много внимателни с хората, с които контактувате. Може лесно да ви подведат и да ви загубят времето.
ТЕЛЕЦ - Днес е ден за купони и светски забавления, нямате да имате желание да се занимавате с нищо друго. За необвързаните денят е подходящ за нови запознанства. Очаква ви една наистина незабравима вечер.
БЛИЗНАЦИ - Днешният ден е добър за посещение на театър, кино, изложби, концерти или други културни мероприятия. Въздържайте се от критика и се радвайте на живота – това съветват звездите за днес.
РАК - Днес могат да възникнат конфликти в семейството ви по незначителен повод и това донякъде да развали настроението ви.
ЛЪВ - Днес не се заседявайте много пред компютъра, излезте на свеж въздух, поразходете се малко. Сигурно осъзнавате колко много ви липсва движението.
ДЕВА - Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Може малко да ви домързява, но не очаквайте някой друг да ви свърши работата.
ВЕЗНИ - През целия ден няма да имате желание да се занимавате с нищо. Обърнете повече внимание на личните ви нужди и потребности.
СКОРПИОН - Ако успеете да постигнете равновесие между желанията и възможностите, с които разполагате за тяхната реализация, ще имате един наистина приятен и хармоничен ден.
СТРЕЛЕЦ - Добър ден за контакти с другите. Разговорите ще бъдат приятни и полезни, но не бива да се увличате, особено ако говорите по телефона.
КОЗИРОГ - В днешния ден ще мислите повече за работа, отколкото е допустимо. Отдайте са на развлечения след работния ден.
ВОДОЛЕЙ - Изпитвате необходимост да се откъснете за момент от материалните проблеми и да разнообразите живота си. Не се отдавайте на пасивна почивка.
РИБИ - Днес ще се сблъскате с изискванията на вашия партньор, които по всяка вероятност ще бъдат несправедливи по отношение на вас.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди