изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:22 EET
КОЛА СЕ РАЗЦЕПИ НА ДВЕ СЛЕД УДАР В КЪЩА    
СпортНеправоспособният водач е оцелял като по чудо. Няма опасност за живота му. През почивните дни полицаите са засекли четирима пияни шофьори





23-годишният Жеко М. е настанен в неврохирургичното отделение на добричката болница след катастрофа вчера по обяд. Произшествието е станало около 12.50 ч. по ул. "Хан Тервел". Неправоспособният Жеко М. карал "Опел Вектра", загубил управлението над колата и се ударил в електрически стълб и къща, съобщиха от РДВР. Младежът веднага е откаран в Центъра за спешна медицинска помощ. Няма опасност за живота му. Той е бил сам в автомобила. По случая е образувано полицейско дознание.
Вследствие на катастрофата опелът е разцепен на две. Според запознати, шофьорът е оцелял като по чудо. Неофициални източници казаха за НДТ, че той е излетял през прозореца на колата, което вероятно е спасило живота му. От полицията не потвърдиха появилата се информация, че Жеко М. е бил пиян.
Четирима пияни шофьори са засечени от полицаите в Добричка област през изминалите почивни дни. Става въпрос за съдържание на алкохол в кръвта от 1.37 до 3.8 промила. Последният - най-пиян водач, е от село Крапец. По четирите случая ще бъдат образувани бързи полицейски производства.
 


Сходни връзки

КОЛА СЕ РАЗЦЕПИ НА ДВЕ СЛЕД УДАР В КЪЩА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди