изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:22 EEST
КРАДЦИ ШЕТАТ ИЗ АДМИНИСТРАЦИИТЕ    
ОбществоОт вчера е затегнат пропускателния режим в областната управа

Неизвестен е проникнал в кабинета на зам.-областната управителка Дочка Костадинова преди дни. Установена е кражба на GSM и пари от чантата й, няма информация дали друго е изчезнало от кабинета й, научи НДТ. Инцидентът е станал по време на обедната почивка - между 12,10 и 12,30 ч., обясни за НДТ главният секретар на областна управа Драгой Драгоев. Той сподели, че много е бил изненадан, когато към 13 ч. е научил за станалото. Била информирана полицията. Подобни кражби имало и в други държавни институции, каза още той.
Обикновено по време на обедната почивка отсъствали както зам.-областната управителка, така и секретарката й, научи НДТ. От вчера областният управител Иван Иванов е издал заповед за затягане на пропускателния режим в областната управа. Посетителите трябва да бъдат посрещани при пропуска на сградата от служителите на областната администрация, при които отиват, трябва да им се издават пропуски. Такива мерки няма да се налагат само на лицата, които идват в областна управа по служебен път - на срещи, семинари и т.н., обясни Д. Драгоев.
Неизвестен е проникнал в края на март и в една от стаите на "Гражданска защита", съобщи началникът й Мирчо Николов. Институцията се помещава на 12-ия етаж в бившия партиен дом. Крадецът е задигнал лични документи от чантата на служителка на "Гражданска защита". Пари в нея нямало. Малко преди това жената отчела служебните пари, които били у нея. Служителите на "Гражданска защита" били в съседните стаи, но никой не е чул или видял крадеца. Вече заключваме стаите си, каза за НДТ Мирчо Николов. Имало данни, че подобни кражби е имало през последните седмици и в други държавни сгради.
 


Сходни връзки

КРАДЦИ ШЕТАТ ИЗ АДМИНИСТРАЦИИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди