изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:25 EEST
С ВОДОСВЕТ ОТКРИХА ОБНОВЕНОТО ТРЕТО ВЪТРЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ    
ОбществоПрисъстващите гости поздравиха здравните работници по повод професионалния им празник

С тържествен водосвет, отслужен от отец Иван Дойчев, вчера бе открито обновеното Трето вътрешно отделение - по пулмология, гастроентероголия, хематология и онкология, на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. Присъстваха народният представител от НДСВ Енчо Малев, областният управител Иван Иванов, председателят на Общинския съвет д-р Мирослав Попов, кметът на Добрич Детелина Николова, заместникът й Ваня Балчева, ръководството на здравното заведение, работещи в болницата и други. "Щастлива съм, че поредния празник посрещаме с празник - откриване на обновеното отделение", каза в приветствието си изпълнителният директор на болницата д-р Калинкова. От името на ръководството на здравното заведение тя подари на Трето ВО нова офис техника и нов кардиограф. Нова офистехника получиха и други две звена-отличници - Хирургическо отделение и Болнична аптека. Началникът на Трето ВО д-р Щерьо Иванов нарече обновената база отделение-хубавец, в което ти е драго да работиш. Той благодари на ръководството на МБАЛ за основния ремонт и допълни, че работещите в отделението с труда си ще оправдаят голямата инвестиция, която е направена. Отделението получи подарък и от управителя на Първо ДКЦ в Добрич д-р Ивелин Марков - икона на Богородица.
Присъстващите гости отправиха поздрави към здравните работници по повод професионалния им празник. "Вие успявате по един достоен начин да запазите тази болница, да я обновявате в интерес на нашите граждани, на добруджанци" - бяха думите на Енчо Малев. Пред присъстващите той пое ангажимента като народен представител, бизнесмен и добруджанец да помага на болницата неуморно. "Думата "Благодаря" ми се вижда крайно недостатъчна в този ден" каза областният управител Иван Иванов. Той пожела на присъстващите излекуваните пациенти да са повече. "Няма по-голяма човещина от тази, когато поемаш мъката и страданието в своите ръце", каза в приветствието си Д. Николова. Кметът на Добрич пожела на здравните работници много здраве и истинска радост от това, което правят ежедневно.
 


Сходни връзки

С ВОДОСВЕТ ОТКРИХА ОБНОВЕНОТО ТРЕТО ВЪТРЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди