изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:02 EEST
19 КАНДИДАТ-ДИРЕКТОРИ ПРОДЪЛЖАВАТ    
НовиниОт допуснатите до тест общо 56 кандидати за шефове на десет общински дирекции, отдели и сектори, поредния етап от конкурса са преминали 19.

Те са поканени да се явят на интервю, което ще се проведе на 14 и 15 април, съобщиха вчера от кметството. Само по един кандидат е останал за шефските места на отдел "Здравеопазване и социална политика" - Иванка Рачева Георгиева - Шопова, за отдел "Образование и култура" - Нейчо Нейчев, за дирекция "Икономическо развитие и евроинтеграция" - Даниела Петрова Милкова, за отдел "Център за услуги и информация" - Севдалина Великова Иванова. До интервю за длъжността директор на дирекция "АГСК" са допуснати Анна Димитрова Демирева и Митка Демирева Андонова, за директор на дирекция "ПИОС" - Сотир Димитров Попчев и Добринка Пенчева Михова, за дирекция "Общинска собственост" - Иван Петров Иванов и Ганчо Петров Димитров, за началник отдел "Отбранително-мобилизационна подготовка и сигурност на информацията" - Живко Гочев Гочев, Валентин Неделчев Тодоров, Мариян Ангелов Недялков и Бранимир Николов Иванов. За началник отдел "Канцелария" се конкурират Лиляна Илиева Събева и Петромира Николаева Кирчева, а за началник отдел "Административно-информационно и техническо обслужване" - Ганчо Петров Димитров, Георги Василев Василев и Бранимир Николов Иванов. След провеждане на интервютата комисиите по конкурса трябва да представят протоколите на кмета за одобрение.
 


Сходни връзки

19 КАНДИДАТ-ДИРЕКТОРИ ПРОДЪЛЖАВАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди