изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:45 EEST
ВЛАДИСЛАВ МАТЕЕВ С ПЪРВА ТИТЛА    
СпортПърва титла в своята кариера спечели добричлията Владислав Матеев от тенис-клуб Изида.

Първа титла в своята кариера спечели добричлията Владислав Матеев от тенис-клуб Изида. Възпитаникът на Юри Дойчев и Илия Атанасов достигна до отличието, след като победи македонеца Милан Радевски.
Първата титла за Владислав Матеев дойде на тенис турнира в Пазарджик за момчета до 12-години. Владо бе поставен под номер 3 в основната схема. Още на полуфиналите той подсказа, че ще се бори за първото място, след като убедително отстрани водача в схемата Недялко Краев от Локомотив Пловдив. На финала Матеев бе още по-безупречен, като разби с 2:0 сета Милан Радевски от Тенис клуб Скопие. Нещо повече, добричлията даде само един гейм на съперника си по време на целия мач - 6:1, 6:0.
Добричлията Пресиян Иванов достигна до четвъртфиналите на турнира в Бургас за състезатели до 16-годишна възраст. Изненадващо шестият в ранглистата на България, който защитава цветовете на "Черно море Елит", отстъпи на Боян Райчев от Каварна с 1:2 сета.
 


Сходни връзки

ВЛАДИСЛАВ МАТЕЕВ С ПЪРВА ТИТЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди