изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:49 EEST
ПОЗДРАВИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ПОДГОТВЯТ ДЕЦАТА ОТ ЦЕНТЪР "НАДЕЖДА"    
КултураПоздравителен концерт ще изнесат възпитаниците на дневния център за деца със специални нужди "Надежда" в Добрич, съобщи за НДТ директорът му Ели Момчета. Той ще е на 20 май от 10 часа в младежки дом "Захари Стоянов". Проявата е съвместна с Центъра за работа с деца със специални нужди към Детска ясла N4 в Добрич и дома за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителски грижи, "Дъга".

Концертът ще е посветен на Деня на славянската писменост и култура - 24 май, ще има и спектакъл "За буквите". Денят на детето - 1 юни, "Надежда" ще отбележи с открито занятие, на което ще бъдат поканени родители на децата от Центъра. За малчуганите, естествено, ще има подаръци.
Двама специалисти от социалното заведение са били включени в обучение, организирано от фондация БАЛИЗ - Варна, и фондация "Николай Чудотворец", чийто председател Мария Методиева е майка на едно от децата, посещаващи центъра. Целта на обучението бе проектиране на добри практики, които са въведени в други подобни социални заведения в страната, обясни Е. Момчева.
 


Сходни връзки

ПОЗДРАВИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ПОДГОТВЯТ ДЕЦАТА ОТ ЦЕНТЪР "НАДЕЖДА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди