изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:11 EEST
ФУТБОЛНИ ВЕСТИ    
СпортДнес от 12 часа треньорът на "Добруджа" Илия Илиев ще даде пресконференция за предстоящия двубой със старозагорци

ФУТБОЛИСТИТЕ на Добруджа изгледаха видеозапис на срещата Берое - Пирин. Вчера от 17 часа те направиха най-тежкото си занимание през седмицата, научи НДТ. Днес от 12 часа треньорът Илия Илиев ще даде пресконференция за предстоящия двубой със старозагорци. Мачът от Берое ще пропусне бившият халф на добричлии Людмил Киров. Всички в тима на “жълто-зелените” са здрави. Преди мача ще има шествие на запалянковците, което ще започне от началото на центъра и ще продължи до стадиона. Всеки, който се включи, ще получи безплатно шалче, осигурено от депутата Енчо Малев.
НА СТАДИОНА на ЦСА в столицата започва детският футболен турнир за момчета и момичета за Купата на Fox Kids. При момчетата участват 16 отбора. Сред тях е и тимът на СОУ “П.Р. Славейков” - Добрич. Наше участие има и при шестте състава при момичетата. Там ще ни представят ученичките от СОУ “Любен Каравелов”. Финалите приключват на 18 април.
 


Сходни връзки

ФУТБОЛНИ ВЕСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди