изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:02 EEST
ПОСЛЕДНА ПРОВЕРКА ЗА АЛБАНЦИТЕ В ДОБРИЧ    
СпортДнес в Добрич ще бъде последното контролно състезание за двамата албанци, които са подготвяни от местния специалист Диян Дейков за предстоящото Европейско първенство по вдигане на тежести в Киев.

Днес в Добрич ще бъде последното контролно състезание за двамата албанци, които са подготвяни от местния специалист Диян Дейков за предстоящото Европейско първенство по вдигане на тежести в Киев. Теохарис Траша и Таулан Черепе ще отпътуват за украинската столица в началото на следващата седмица. Траша ще участва в категория до 77 кг. В момента той вдига над главата си 160 кг в “изхвърлянето” и 180 кг в “изтласкването”. Черепе ще се включи в категория до 69 кг. На последната тренировка той постигна 125 кг в първото движение и 155 кг във второто.
Под въпрос е участието на добричкия тежкоатлет Йордан Дейков за световното първенство по вдигане на тежести за студенти, тъй като всеки състезател трябва да поеме сам пътните разноски за участието си в състезанието. Шампионатът е на 20 юни в САЩ.
 


Сходни връзки

ПОСЛЕДНА ПРОВЕРКА ЗА АЛБАНЦИТЕ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.66 секунди