изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:55 EEST
ДОБРИЧ ВЕЧЕ И С МАРКЕТИНГОВ ПРОФИЛ    
ИкономикаНа панаира в Хановер община Добрич ще се представя безплатно по проект "Местно икономическо развитие" на щанд, който струва 9 000 евро

Среща за представяне на разработения маркетингов профил на община Добрич пред местния бизнес организира вчера кметството. В нея участваха зам.-кметът Галина Митева, председателят на ПК по промишленост към ОбС Марин Джамбазов, местни фирми.

Г. Митева припомни, че според стратегическия план за развитие на община Добрич до 2020 година, градът трябва да се превърне в преуспяващ икономически, търговски и духовен център, където човек може да учи и работи пълноценно. Дейностите, заложени за тази година, са подготовка на местната икономика за присъединяването ни към Европейския съюз, подпоматане на малкия и среден бизнес, привличане на инвестиции, развитие на публично-частните партньорства. На поканата на общината към бизнеса са откликнали 30 фирми, а на 12 от тях рекламните материали са готови, посочи Г. Митева. Тя добави, че вече са събрани 3080 лева, към които са добавени средства от общината, търсят се и други донори за изработване на рекламата на общината и нейните фирми. Предстои, както НДТ вече писа, готовите материали да бъдат представени на панаира в Хановер от 19 до 24 април. Там община Добрич ще може да участва безплатно, благодарение на проекта "Местно икономическо развитие", финансиран от ААМР и реализиран от ФРМС и Международната организация на градските управи. Цената на щандовете на изложението в Хановер е 9 000 евро, а за общините, включени в проекта - безплатно.

Пред участниците в срещата бе представен маркетинговият профил на общината. Той е разработен от гледна точка на чуждестранните инвеститори с подробна характеристика за региона, инфраструктурата и работната сила.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ВЕЧЕ И С МАРКЕТИНГОВ ПРОФИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди