изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:58 EEST
СИН И ДЪЩЕРЯ УБИХА    
Ред и сигурностродителите си Васил Добревски и съпругата му Силвия

Телата на журналиста Васил Добревски и съпругата му Силвия са открити вчера сутринта в близост до Гложенския манастир. Съпрузите бяха обявени за общодържавно издирване в края на март. Доведената дъщеря на журналиста, 19-годишната Виолета, и синът му Димитър, на 29 години, са задържани като извършители на убийството. Двамата са направили самопризнания. Главния секретар на МВР генерал Бойко Борисов обяви, че причина за убийството са междуличностни взаимоотношения в семейството.

Като доста интересен трилър определи ген. Борисов връзката брат-сестра-родители и отношенията, довели до убийството. Димитър Добревски сам е довел криминалистите до мястото, където са захвърлени телата на родителите му, и е направил самопризнания.

Васил и Силвия Добревски са убити от децата си на 28 март в апартамента си в София. На следващия ден телата им са докарани до Гложенския манастир с личния автомобил на сина им Димитър. На 13 април Димитър и Виолета се връщат на мястото, където са хвърлили телата, и ги покриват със съчки. По първоначална информация на съдебните медици Васил Добревски е убит с нож, а съпругата му е удушена. Братът и доведената сестра са били в по-особени отношения, потвърди ген. Борисов.
Димитър и Виолета са задържани за 24 часа, след повдигане на обвинения срещу тях прокуратурата ще поиска 72-часово задържане под стража.

Именно дъщерята на семейство Добревски - Виолета, беше подала сигнала за отвличането на родителите си. След това тя даде няколко интервюта, в които заяви, че отвличането най-вероятно е свързано с филми, които Добревски е правил, и които са засегнали интереси на мафията. На 5-и април, 8 дни след изчезването на семейство Добревски, наш екип разговаря с дъщерята на журналистите. Тя обясни, че родителите й са изчезнали рано сутринта на 29-и март.

Виолета Добревска е трябвало да завърши училище след месец. Съучениците и учителите й разказват, че идвала рядко на училище, защото страдала от сериозно заболяване.

Виолета Добревска е ученичка от 12 "В" клас на 28 училище "Алеко Константинов" в столичния квартал "Красна поляна". Учителките отказаха да застанат пред камера, но разказаха, че тя идвала рядко на училище, защото абитуриентите по принцип не идвали често в клас, а и защото страдала от сериозно заболяване.

По думите им, затова и родителите й треперели над нея. За последен път баща й Васил дошъл да разговаря с учителите в началото на март. Той ги помолил да бъдат внимателни с момичето.
Всички в училището вярвали на версията на Виолета, че родителите й са изчезнали, дори били готови да събират пари, за да й помогнат. В 28-о училище разказват, че Виолета била добро момиче и рисувала хубаво. Сега всички са потресени от признанието й, че е убила родителите си. В училището новината съобщила класната й.
За последен път Виолета Добревска е била на училище във вторник - в час по литература. Учителката й изразила съжаление за родителите й и надежда, че ще бъдат открити. Днес нито един от преподавателите на Виолета не пожела да застане пред камерата.

http://www.btv.bg/

 


Сходни връзки

СИН И ДЪЩЕРЯ УБИХА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди