изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:05 EEST
В РОДОПИТЕ ОТКРИХА ЧЕРЕП БЕЗ АНАЛОГ НА ЗЕМЯТАта    
ЛюбопитноВтори череп на биологичен вид, който няма аналог на Земята, е открит в Родопите. Това съобщи уфологът Ценко Симеонов в Добрич, по време на семинар на клубове на търсачи на алтернативни форми на живот "НЛО, вяра, наука - какво знаем досега".

Ценко Симеонов показа черепа и обясни, че той е напълно идентичен с костната структура, намерена също в Родопите преди няколко години.
Тогава се разгоря спор – от хипотезата, че черепът е на извънземно, до твърдението, че принадлежи на рядко срещат вид скален орел.

Според добричкия археолог Тодор Димов, новооткритият череп няма аналог. Костите категорично не принадлежат на представител на човешкия род, не са и на праисторическо животно, тъвърди ученият. По думите му, черепът има необичаен релеф – с две мозъчни полукълба и костен щит, който е плосък.

Една от хипотезите на уфолозите е, че черепът може да е на генно модифицирано животно.

Сред темите на семинара са: "Модел на космически кораб от праисторическото селище Телиш - Редутите", "Загадките на Сборяново продължават", "Живот в Космоса, гледната точка на астрономите", "Има ли уфологията философски аспекти". В рамките на семинара ще бъдат представите тестове, доказателства, фото и видео-анализи и други.

Седмицата на уфологията ще приключи утре с прожекция на филма "Пълен мрак", съобщава електронното издание dobrich.com.

Преди близо месец сензационното откритие бе публикувано в печатното издание на в. "Нова добруджанска трибуна", но тогава още не бе пуснат новият ни електронен сайт.
 


Сходни връзки

В РОДОПИТЕ ОТКРИХА ЧЕРЕП БЕЗ АНАЛОГ НА ЗЕМЯТАта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди