изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:06 EEST
БЕКЪМ КУПИ ПРЪСТЕН ЗА 1 МИЛИОН ЛИРИ НА ВИКТОРИЯ    
Любопитно Притесненият от скандалите Дейвид Бекъм купи пръстен с гигантски розов диамант за 1 милион лири като подарък за рождения ден на съпругата си Виктория.


Пръстенът е в комплект с обици. Розовите диаманти са най-скъпите и най-редките в света. Бижутата струват цяло състояние, но според Бекъм Виктория ги заслужава. Футболистът смятал да отпразнуват рождения й ден на място, което държат в тайна от журналистите. Дейвид е подарявал и други диамантени бижута на Виктория. Годежният й пръстен само струваше 120 000 лири.

Междувременно, Ребека Лус - испанката, която твърди, че е имала интимна връзка с футболиста, заяви, че се надява скандалът да не разбие семейството му.Дейвид и Виктория се държат солидарно в обществото и певицата се опитва да се покаже щастлива и незасегната от разкритията на двете момичета.

Ребека Лус казала пред "Скай 1", че никога не би си помислила да раздели семейство с малки деца. Според нея обаче двойката е имала проблеми още преди Бекъм да замине за Мадрид. Нейната връзка с футболиста започнала, защото той се чувствал самотен.

В класация публикувана във вестник "Сънди Таймс" Дейвид и Виктория Бекъм заемат 621-во място в списъка на най-богатите хора в света. Миналата година те бяха на 689-то място. Състоянието на двойката е оценено на 65 милиона лири (117 милиона долара), а миналата година то бе 50 милиона лири.

top.bg
 


Сходни връзки

БЕКЪМ КУПИ ПРЪСТЕН ЗА 1 МИЛИОН ЛИРИ НА ВИКТОРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди