изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:24 EEST
ФУТБОЛ - В Добруджа няма да вдигат белия флаг    
СпортНезависимо от загубата с 1:2 от Берое, от щаба на Добруджа не вдигнаха белия флаг. Ръководството, треньорският щаб и футболистите съобщиха след мача пред медиите, че не са се отказали да атакуват влизането в "А" група.

"Победата днес би увеличила шансовете ни да се завърнем в елита, но, за съжаление, и това се случва. Рано или късно щяхме да паднем, след като не познаваме вкуса на загубата от 150 дни. Жалко е, че паднахме сега, когато преките ни конкуренти за "А" група също губят ценни точки в този кръг. Предстои да анализирам случилото и чак тогава мога да коментирам представянето ни", заяви треньорът Илия Илиев. Той допълни, че след мача изпълнителният директор на отбора Роман Георгиев и депутатът Енчо Малев са влезли при момчета в саблекалнята и са им казали, че не всичко е загубено. Имало още няколко кръга, в които отборът ще успее да събере необходимия брой точки, за да завърши в тройката. "Тези техни думи ни окуражават", сподели Илия Илиев, който добави, че отборът е трябвало да започне мача така, както го е завършил. "Мисля, че вратарят ни и в този мач не бе на висота. Той трябваше да бъде на нивото на своя колега от противниковия отбор", каза още Илиев.

Вратарят Карамфил Илчев излезе от саблекалнята разстроен от получените два гола и се самообвиняваше. Коментарите на журналистите и повечето фенове бяха, че Карамфил трябва да забрави колкото се може по-бързо този мач и да не се самообвинява, защото футболът е колективна игра, а пък и неведнъж Илчев е показал, че заслужва да бъде на вратата на Добруджа.
"Ще извлечем поуки от тази загуба и още в следващия мач ще наваксаме пропуснатото", закани се опитният футболист Венци Желев. Той отправи благодарност от името на целия отбор към публиката, която подкрепи отбора в съботния ден.
 


Сходни връзки

ФУТБОЛ - В Добруджа няма да вдигат белия флаг | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди