изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:33 EEST
УЧРЕДИХА ОБЩИНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДПС В ШАБЛА    
ПолитикаОбщинска организация на ДПС в Шабла бе учредена вчера, съобщи за НДТ областният председател на движението и депутат от Добрички избирателен район Ахмед Юсеин.

Присъстващите са избрали тричленно ръководство, председател е Александър Сурталов - кандидат за кмет на Шабла на ДПС на местните избори в края на миналата година. Вчера се проведе и отчетно-изборна конференция на общинската организация в Балчик. Избран е нов председател - Бедри Кемал. В Шабла и Балчик са били избрани и делегати за областната конференция. През следващата седмица ще се проведат отчетно-изборни конференции на ДПС и в Каварна, Добрич и община Добричка.
Днес от 17 часа ще заседава Областният съвет на ДПС. Една от точките ще е подготовка за предстоящата областна конференция на движението, която ще е на 8 май да ме смени, най-добре е председател на Областния съвет да е местен човек" - коментира А. Юсеин, който в момента временно изпълнява длъжността.
 


Сходни връзки

УЧРЕДИХА ОБЩИНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДПС В ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди