изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:17 EET
СЛАДОЛЕД СРЕЩУ СМЕТ ЩЕ ПОЛУЧАТ УЧЕНИЦИ ОТ ТЕРВЕЛ    
Общество"Смет за сладолед" е името на игра-надпревара, с която ученици от СОУ "Йордан Йовков" в Тервел ще отбележат Деня на земята - 22 април, съобщи за НДТ зам.-кметът Дияна Илиева.

В нея ще се включат 40 деца от четвъртите класове. Те ще почистят двора на училището си и района около него. Други 60 четвъртокласници от същото училище пък ще засеят петунии в две от алеите на градския парк. Почвата ще бъде предварително подготвена от служители на община Тервел. В края на двете мероприятия всички ученици ще получат сладолед. Той ще бъде осигурен от тервелските фирми ЕТ "Жигал" и ЕТ "Диян Няголов".
По повод Деня на земата деца от петите класове на СОУ "Й. Йовков" изработват от миналия вторник пана от растителни материали. За тях те използват семена, треви, кора от дърво, шишарки, клонки. В надпреварата за най-добро пано ще се включат общо 94 деца. Жури от преподаватели по изобразително изкуство в училището ще излъчат трите най-добри творби. Авторите им ще получат предметни награди, осигурени от община Тервел.
 


Сходни връзки

СЛАДОЛЕД СРЕЩУ СМЕТ ЩЕ ПОЛУЧАТ УЧЕНИЦИ ОТ ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди