изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:33 EEST
ОБЩИНАРИ СЕ ВКЛЮЧИХА В ПРОЛЕТНОТО ПОЧИСТВАНЕ    
ЕкологияКметският екип на Добрич, начело с първия зам.-кмет Иван Колев, в петък активно се включи заедно с цялата общинска администрация в пролетното почистване на града в района на 5-и километър. Кампанията започна след Великден и ще завърши в навечерието на Деня на Земята - 22 април.

Районът на 5-и километър се замърсява от сметището и автомобилите по пътя Варна-Добрич. Миналогодишното му почистване, според общинските служители, имало положителен ефект и тази година се наложило те да изхвърлят по-малко отпадъци.
В пролетното почистване на града се включиха сметопочистващата фирма "Шеле", местни фирми, училища, граждани. Предстои да бъде издаден бюлетин с фотоси, показващи както примери на почистване на града, така и замърсявания. В навечерието на Деня на Земята ще бъдат отличени най-активните участници в кампанията. Средствата за наградите са от предадените хартиени отпадъци по проекта за разделно събиране на хартия, който се реализира в кметството от края на миналата година.
 


Сходни връзки

ОБЩИНАРИ СЕ ВКЛЮЧИХА В ПРОЛЕТНОТО ПОЧИСТВАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди