изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:18 EEST
САШО СЕРАФИМОВ ОСТАНА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДРУЖЕНИЕТО НА ПИСАТЕЛИТЕ    
Култура15 нови членове са приети в организацията на провелото се в петък отчетно-изборно събрание

Сашо Серафимов е преизбран за председател на Сдружението на писателите в Добрич. Една промяна е настъпила в състава на Управителния съвет - на мястото на Кольо Чалъков влиза Генчо Златев. Останалите членове продължават да бъдат Сашо Серафимов, Петранка Божкова, Рада Въртунинска и Драгомил Георгиев.
На провелото се в петък годишно отчетно-изборно събрание на Сдружението на писателите са приети 15 нови членове, като, освен от Добрич, сред тях има също творци от Шабла, Генерал Тошево и т.н. Това заяви за НДТ председателят Сашо Серафимов. Приет е бюджетът на Сдружението за 2004 г. и той възлиза на 2420 лева. Направен е финансов отчет за м.г. Разгледани са организационни проблеми. Направен е анализ на излезлите през годината нови книги. Гости на събранието са били почетните граждани на Добрич Йордан Дачев и Атанас Пеев, представители на библиотека "Дора Габе", Историческия музей и Сдружението на краеведите, както и ученици. "За съжаление, не присъства представител на община Добрич" - заяви още С. Серафимов.
 


Сходни връзки

САШО СЕРАФИМОВ ОСТАНА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДРУЖЕНИЕТО НА ПИСАТЕЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди