изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:44 EEST
ФЕНОВЕТЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ДОБРУДЖА В СТАРОПРЕСТОЛНАТА СТОЛИЦА    
СпортВ събота великотърновци се струпват на стадион “Ивайло”, за да празнуват 80-годишнината на Етър, който се бори да остане в “Б” група. От Добруджа се приготвят да бият домакините на рожденния им ден

Със съдействието на депутата от НДСВ Енчо Малев фирма “Добруджански хляб” АД ще осигури на феновете на ПФК Добруджа два автобуса за предстоящото гостуване на отбора във Велико Търново. Запалянковците, които искат да подкрепят “жълто-зелените” във важния за тях мач с Етър, могат да се запишат за безплатния превоз на телефон 601 531.
За двубоя в старопрестолната столица треньорът Илия Илиев няма да може да разчита на няколко играчи. Срещата, заради натрупани жълти картони, ще пропусне сърбинът Далибор Йованович. Антон Димитров ще се подложи на операция на ръката, а заради травма не тренира и титулярния юноша Недко Ангелов.
Въпреки загубата от Берое, главният мениджър Илия Илиев е обнадежден за бъдещето на отбора, заради мотивацията на футболистите по време на тренировките.
Мачът с Етър е рубиконът за добричлии в това първенство. Те са длъжни да победят “виолетовите”, които пък се борят да останат в групата на майсторите. В събота се очаква великотърновци да бъдат подкрепени на стадион “Ивайло” от близо 6000 души. Преди мача Етър - Добруджа домакините ще отбележат своята 80-годишнина от основаването си с мач на легендите на клуба си. Ако Добруджа изпусне победата в предстоящия сблъсък, то до края на първенството единствената алтернатива пред тях, ако искат да влязат в “А” група, е да победят в четири поредни срещи.
 


Сходни връзки

ФЕНОВЕТЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ДОБРУДЖА В СТАРОПРЕСТОЛНАТА СТОЛИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди