изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:39 EEST
СПОРТНИ ВЕСТИ    
СпортТРИ СЪСТЕЗАТЕЛКИ ОТ КЛУБА ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА "АЛБЕНА" СЕ КЛАСИРАХА ЗА ФИНАЛИТЕ. СИЛИТЕ НА ДОБРИЧКИТЕ БАДМИНТОНИСТИ СТИГНАХА САМО ЗА ЗОНАЛНА ПРОЯВА.

ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА

Три състезателки от клуб Албена спечелиха квоти за финалите. При девойките младша възраст възпитаничките на Елена Георгиева - Илияна Илиева и Михаела Костадинова, се класираха съответно на седмо и десето място в многобоя. Двете изиграха по четири съчетания - без уред, въже, топка и обръч. Състезателката на треньорката Ралица Енева - Златина Димитрова, остана девета при жените. Тя също излезе 4 пъти да играе на килима, но имаше композиции с лента, обръч, бухалки и топка. Трите успяха да се наредят сред първите десет в своите възрастови групи и да спечелят квоти за финалите, които са на 16 май.
На 30 април клуб Албена ще изнесе пролетна продукция. Тържеството е традиционно и ще се състои в зала “Добротица”. В проявата ще се включат всички деца от клуба, които освен своите съчетания ще изнесат и много интересни и оригинални танци.
БАДМИНТОН
Победа и загуба записаха добричките бадминтонисти на зоналното първенство за средношколци, което се проведе във Варна. Добруджанци победиха с 4:1 срещи Шумен и отстъпиха със същия резултат на домакините от Варна. Първа ракета в отбора бе Мартин Михайлов, като в състава на добричлии попаднаха още Галин Димов, Пресиян Коев и Георги Гецов.
 


Сходни връзки

СПОРТНИ ВЕСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди