изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:49 EEST
УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ЩЕ СЪЗДАВА НСОРБ    
ОбществоСъздаването на учебен център към Нациналното сдружение на общините в България е било обсъждано на проведеното през миналата седмица заседание на УС на НСОРБ, в който участва и кметът на Добрич Детелина Николова, която е негов зам.-председател.

Предвижда се в центъра да се обучават над 3 600 служители в общините, които там да бъдат запознавани с промените в нормативните уредби. Дискутирано е и провеждането на обща процедура за възлагане на обществена поръчка за доставка на автомобили за общините. Досега 63 общини са заявили желание да участват в нея. Идеята е те да закупят автомобили "Тойота" или "Шкода" като цената на возилата се намали с около 30 на сто от колективната поръчка. Взето е и решение за разширяване на сътрудничеството между българските и виетнамските общини. Намалото било положено от столиците на двете държави, сега се подготвяли договорености между старите столици и пристанищните градове на България и Виетнам.

 


Сходни връзки

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ЩЕ СЪЗДАВА НСОРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди