изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:38 EEST
"ДОБРИЧКИ ПАНАИР" ПОДГОТВЯ НОВО ИЗЛОЖЕНИЕ    
ИкономикаВчера започна Пролетният търговски панаир с участието на 29 фирми от цялата страна. Ревю на пролетно-летни колекции предвиждат участниците за Деня на Земята, купувачите от щандовете на изложението пък имат шанс за награда от томбола



С пожелание за успех на всички фирми, които се представят на Пролетния търговски панаир, и на организаторите на проявата от "Добрички панаир" вчера зам.-кметът Галина Митева официално откри изложението. В него се представят 29 фирми от цялата страна, немалко са от Добричка област. Те предлагат дамска и мъжка конфекция, облекла, обзавеждане, градинско оборудване, а също и машини за вода на фирма "Келто" и мед на добруджански производители.

Целта на пролетния търговски панаир е да се възстанови изложението "Мода, стил, красота", което "Добрички панаир" организираше допреди няколко години. Искаме да накараме хората в Добрич и областта да се стремят към качествените продукти, качественото обслужване и качествените изложения, сподели Александрина Панайотова от "Добрички панаир". Тя покани добруджанци да присъстват на ревюто, което ще се проведе от 18 часа на 22 април. В него ще се представят със свои колекции за сезон Пролет/лято'2004 г. магазините "Дидо", "Емо" и "Рубино", фирмите "Жидо", "Ева" и "Маргарита финес", както и възпитаниците на Професионалната гимназия по лека промишленост в Добрич. Спомоществовател на проявата е "Бизнесклуб Добрич". За закупилите стоки от изложението на стойност 20 лева пък остава възможността да участват в томбола с награди.

"Добрички панаир" вече подготвя следващото изложение, което ще е и ново в календара й. То е изложението "Добруджа - днес и утре". Ще се проведе от 22 до 24 септември в рамките на празника на град Добрич. За участие в него ще са поканени фирми от Добрич и от побратимените му градове като идеята е форумът да е под мотото "Добруджа и приятели".
 


Сходни връзки

"ДОБРИЧКИ ПАНАИР" ПОДГОТВЯ НОВО ИЗЛОЖЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди