изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:06 EEST
ТЕРВЕЛЧАНИ ЩЕ ОТКАЗВАТ ЦИГАРИТЕ ЧРЕЗ "СПРИ И СПЕЧЕЛИ"    
ОбществоКампанията за отказване на тютюнопушенето "Спри и спечели" ще се проведе и в Тервел, съобщи за НДТ зам.-кметът Дияна Илиева.

Тя се организира съвместно от общинското ръководство и от ХЕИ в Добрич. Условията за участие в кампанията са широко разяснени. За целта общината съвместно с Отдела за закрила на детето на дирекция "Социално подпомагане" в Тервел са разработили специални брошури. Активно участие в кампанията ще вземат Многопрофилната болница за активно лечение, 12-окласници от СОУ "Йордан Йовков", навършили вече 18 години, абитуриенти от Професионалната гимназия "Дочо Михайлов", служители в читалище "Димитър Дончев-Доктора".
От вчера в специално обособен пункт в община Тервел се приемат регистрационните талони на желаещите да откажат цигарите. Документите ще се подават до 29 април. Периодът на въздържане от вредния навик е от 2 до 28 май. На 28 май ще бъдат изтеглени имената на печелившите в кампанията. Те ще получат парични награди в размер на 100, 70 и 50 лева, които ще им бъдат връчени от кмета на Тервел Живко Георгиев. Наградите са осигурени от общината. След като бъдат определени тримата победители, специалисти от ХЕИ ще им направят специален тест, за да се установи дали действително не са пушили през периода.
 


Сходни връзки

ТЕРВЕЛЧАНИ ЩЕ ОТКАЗВАТ ЦИГАРИТЕ ЧРЕЗ "СПРИ И СПЕЧЕЛИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди