изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:43 EEST
НДСВ-ДОБРИЧ С ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА КОНСОЛИДАЦИЯ    
ПолитикаТя е подписана на проведената в понеделник среща, организирана от депутата Енчо Малев. Подписите си са положили и двамата народни представители от НДСВ

С декларация от НДСВ-Добрич приключила срещана на актива на НДСВ, която се проведе в понеделник в дом-паметника "Йордан Йовков" по инициатива на народния представител Енчо Малев. НДТ научи, че тя е подписана от всички присъствали на срещата - двамата депутати Енчо Малев и Антония Първанова, кмета на Добрич Детелина Николова, от координаторите на партията в областта, общинските съветници, учредители и членове на партията. Не я e подписал само областният управител Иван Иванов. Декларацията е подготвена и предложена за приемане от участниците в срещата от областния координатор на НДСВ д-р Георги Желев, каза той пред НДТ.
В декларацията се казва: "Ние, легитимно избраните народни представители, кметове, общински съветници, областни и общински координатори на НДСВ в Добрич и Добричка област, се обръщаме към Политическия съвет на НДСВ, към ръководството на ПГ на НДСВ, към всички наши членове и симпатизанти, като декларираме, че: И занапред ще спазваме изискванията, произтичащи от устава на партия НДСВ и ще се придържаме към изискванията за нов морал в политиката и за ново начало в българския политически живот. В този смисъл ние няма да допуснем структурите на НДСВ в Добрич и Добричко да бъдат използвани в защита на деянията и постъпките на определени личности, независимо от постовете, които заемат.
НДСВ-Добрич няма нужда от призиви и срещи за единение и консолидация, защото винаги е било консолидирано около решенията на партия НДСВ и нейното политическо ръководство. Доказателство за това е неуморната работа на активисти, редови членове и симпатизанти по време на местните избори, която доведе избора на кмет и общински съветници.
НДСВ-Добрич няма нужда от компромиси и медийно доказване на правотата на своите тези и действията на своите лидери, защото винаги е поставяла над своите интереси интересите на България и законите на България.
НДСВ-Добрич ще се бори срещу всеки един случай на злоупотреба с власт и компрометиране на името на партията НДСВ в местен и национален мащаб, защото само и единствено по този начин ние можем да докажем присъствието си в политиката, започнало от речта на Симеон Сакскобургготски на 6 април 2001 г. Всяка проява на сепаратизъм, на поставяне на обществените и партийните интереси в услуга на отделни личности е пагубна, както за нашата организация, така и за високите цели, които сме си поставили".
Е. Малев заяви, че е подписал декларацията, тъй като подкрепа духа й и посоката, по която трябва да върви НДСВ е консолидация и единство.
Антония Първанова, цитирана от агенция "Фокус", определи срещата от понеделник като "възможност хората дза излеят това, което им се е събрало".
 


Сходни връзки

НДСВ-ДОБРИЧ С ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА КОНСОЛИДАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди