изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:09 EEST
"РАЗБИВАЧИТЕ" ИЗЛЯЗОХА НАЧЕЛО    
СпортИ третият турнир от отборния шампионат за момчета и момичета, които тенисклуб "Добрич" организира, протече много оспорвано. Но изненадите бяха малко. Едва от няколко седмици младите тенисисти тренират на открито, очевидно им е необходимо време за адаптация към червената настилка.

Фаворитът в Първа група, отборът на "Разбивачите", не допусна изненади и с пълен актив се класира за финала. Водачът във втората група - "Титаните", бе на път да отпадне след една нелепа загуба от "Извънземните" и равен брой точки с отборът на "Непобедимите". Капитанът на "Титаните" Велизар Шибилев успя да надделее в баражите над Петър Андреев с 2:1 игри, с което определи и втория финалист.
Финалният мач протече много драматично. Влезлият в добра спортна форма Шибилев преодоля неочаквано леко първата ракета на "Разбивачите" Ивайло Коев с 2:0 игри. И след като всички очакваха крайната победа на "Титаните", втората и третата ракети на "Разбивачите" се наложиха в своите срещи и с краен резултат 2:1 оглавиха класирането. За третото място се пребори "Камикадзе", който надделя над "Непобедимите" с 2:1 мача. "Пираните" играха за петото място с "Извънземните" и ги победиха с 3:0 игри.
Във временната класация "Разбивачите" са на върха с 35 точки. Следват ги "Титаните" - 33. Третото място си поделят "Извънземните" и "Непобедимите" с по 25 точки. "Камикадзе" е с 21 точки, а "Пираните" - със 17. На последните две места са "Лошите момчета" и "Алигаторите", съответно с 16 и 14 точки.
Следващият турнир от този интересен шампионат е насрочен за 1 май. Срещите отново ще се проведат на кортовете до зала "Добротица". В турнира могат да се включат и деца - любители на този спорт, които не тренират в клуба, но пък могат да сформират тим от три ракети. НДТ
 


Сходни връзки

"РАЗБИВАЧИТЕ" ИЗЛЯЗОХА НАЧЕЛО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди