изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:19 EEST
ИЛИЯ АТАНАСОВ СЕ СРЕЩНА С НИК БОЛИТИЕРИ    
СпортТреньорът в добричкия клуб "Изида" Илия Атанасов се срещна с Ник Болитиери. Българинът е разменил няколко думи с прочутия треньор по време на визитата му в София.

Тези дни на кортове в Добрич се очаква да пристигне Стефан Цветков - който е един от най-добрите мениджър в България по тенис. На спортната общественост в страната той е познат най-вече като капитан отпреди няколко години на мъжкия национален отбор за Купа “Дейвис”. Цветков ще бъде в града, заради отличните отзиви в столицата за направения в Добрич невероятен тенис комплекс на открито. В столицата на Добруджа се очакват да пристигнат и други специалисти по тенис, лично за да видят новата перла на този спорт в България.
Междувременно шестият в ранглистата на България по тенис на корт за състезатели до 16-годишна възраст Пресиян Коев от Добрич замина за Хасково, където ще участва в два турнира.
Пресиян, който защитава цветовете на "Черно море -Елит" /Варна/, първо ще участва в турнира за юноши до 16 години, където е поставен напред в основната схема, а след това има голяма вероятност да премери сили и в надпреварата от по-горната възрастова група за състезатели до 18-годишна възраст.
В турнира за неговата възрастова група добричлията търси място минимум на четвъртфиналите, а целта му е да се завърне с крайния успех. Неговите шансове да спечели турнира не са никак малки, тъй като навлиза в добра спортна форма. Само преди десетина дни той използва местните турнири за любители за генерална репетиция и направи добър тренировъчен ден по време на състезанието по двойки.

 


Сходни връзки

ИЛИЯ АТАНАСОВ СЕ СРЕЩНА С НИК БОЛИТИЕРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди